Contractsveranderingen

 

Toch een andere dag opvang of een dag minder opvang nodig?

Wanneer u een contract voor kinderopvang bij ons heeft afgesloten kan het altijd gebeuren dat u nog iets aan het contract wilt veranderen. Bijvoorbeeld omdat u het contract heeft afgesloten voordat uw kind is geboren en u nu toch minder dagen opvang nodig heeft, of wanneer u gaat verhuizen of wanneer u op andere dagen wilt gaan werken.

Een dag wisselen op het contract of verlengde opvang:

Wanneer u op een andere dag opvang wilt dan op uw contract staat dan is dat alleen mogelijk wanneer wij ook daadwerkelijk plaats hebben op die andere dag. Houdt u er dus alstublieft rekening mee dat u in dit geval op onze wachtlijst kunt komen te staan. Het kan ook voorkomen dat u nog niet kunt wisselen maar dat u al wel de ‘oude’ dag niet meer nodig heeft. Wilt u alvast die dag opzeggen dan behandelen wij dat als opzegging zoals hieronder beschreven.

Als u een verandering in uw contract wilt dan is dat natuurlijk altijd mogelijk maar voor iedere wijziging geldt dat u rekening moet houden met één maand opzegtermijn.

Voor alle duidelijkheid; ook wanneer uw kind nog nooit bij ons is geweest moet u op tijd opzeggen en rekening houden met de maand opzegtermijn.

Opzeggingen of veranderingen aan ons doorgeven.

Wanneer u wilt opzeggen of uw contract wilt veranderen dan willen wij dit graag per e-mail (administratie@carpediemdenhaag.nl) of per brief van u vernemen.

Meerdere veranderingen in één jaar?

Natuurlijk kan het voorkomen dat u uw contract vaker wilt veranderen. Dat kan uiteraard. Maar omdat iedere verandering wel administratiekosten met zich meebrengt, brengen wij de eerste contractsverandering niet in rekening maar iedere volgende verandering binnen één jaar wel. Wij berekenen dan € 10,– als bijdrage in de administratiekosten.

Rondleiding

Contact

Openingstijden